Varenr.
149988

MAXIM
Instant Energy Gel 100 G Orange karbohydratgel

39 ,-
Instant Energy Gel 100 G Orange karbohydratgel
Instant Energy Gel 100 G Orange karbohydratgel

SKU: 149988

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Gel for ekstra rask energitilførsel
  • God til konkurranse og langdistanse
  • Praktisk klemmepakning med skrukork
  • Skånsom mot magen
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Maxim Instant Energy Gel er høykonsentrert karbohydratgel med frisk smak av appelsin. Klemmepakningen inneholder 63 g hurtigopptagelige karbohydrater og den unike formuleringen Ratio 2:1 – Maltodextrin : fructose. Som en ekstra energikilde er Maxim Instant Energy Gel Orange supplert med koffein (Guarana + koffein ekstrakt).

Energitilskuddet gir øyeblikkelig energi til musklene og sørger for at du kan holde tempoet oppe gjennom hele treningsøkten. Til bruk under trening for å holde energinivået oppe og for å maksimalisere prestasjonen. Spesielt egnet for sykling, ski eller langdistanseløping.

Bruk av flere karbohydratkilder gjør at gelen er skånsom mot magen. Den unike formuleringen gir også en behagelig og flytende konsistens som gjør at gelen er enkel å konsumere.

Energy Gel 100 g gir 3 porsjoner i èn. Det er viktig med væsketilførsel ved bruk av gel, skyll ned med vann eller Maxim Hyportonic Sports Drink.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!