Varenr.
173937

OAKLEY
Canopy Prizm™ Rose - Matte Black

1.399 ,-
Canopy Prizm™ Rose - Matte Black
Canopy Prizm™ Rose - Matte Black

SKU: 173937

  • Alpinbrille med lavprofil innfatning
  • Prizm™ Rose glass
  • High Definition Optics® teknologi
  • 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • Kompatibel med lesebriller
  • Passer medium til store ansikt
Tilgjengelige størrelser
Uthevede størrelser finnes i din valgte butikk
Oakley Canopy er en alpinbrille med bredt synsfelt og linser støpt i deres patenterte materiale kalt «Plutonite», den sterkeste og klareste formen for polykarbonat. Prizm-linsene, som er et resultat av tiår med fargeforskning, forsterker farger og kontraster og bekjemper flatt lys for best mulig sikt. Linsen filtrerer ut alt av UVA-, UVB- og UVC-stråling, og antiduggbehandling av glasset motvirker dugg. Prizm Rose-linsen har ett middels lavt lysgjennomslipp som passer perfekt på dager med sol, men takket være Prizm-teknologien fungere de også meget bra i overskyet vær. Passer de aller fleste hjelmer, og bred strikk med silikon gjør at brillen sitter godt både med og uten hjelm. Mikrofiberpose for pussing av linser samt oppbevaring er inkludert.

Prizm™ Rose er konstruert for overskyet snøvær og lette solforhold. Linsen slipper gjennom 25-28% lys og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Rose er blant de mest anvendelige Prizm™ linsene for typiske norske vinterdager.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!