Varenr.
173937

OAKLEY
Canopy Prizm™ Rose - Matte Black alpinbriller

1.399 ,-
Canopy Prizm™ Rose - Matte Black alpinbriller
Canopy Prizm™ Rose - Matte Black alpinbriller

SKU: 173937

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Avanserte slalombriller fra Oakley
  • Prizm™ Rose-glass
  • High Definition Optics®-teknologi
  • 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • Kan brukes utenpå vanlige briller
  • Gode til overskyet og lette solforhold
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Oakley Canopy er avanserte goggles med lav profil, bredt synsfelt og behagelig passform. Slalombrillene passer de aller fleste hjelmer, og bred strikk med silikon gjør at brillen sitter godt både med og uten hjelm.

Brilleglassene er støpt i Oakleys patenterte materiale kalt «Plutonite», den sterkeste og klareste formen for polykarbonat. Prizm™-linsene som er et resultat av tiår med fargeforskning, forsterker farger og kontraster og bekjemper flatt lys for best mulig sikt. Linsen filtrerer ut alt av UVA-, UVB- og UVC-stråling, og antiduggbehandling motvirker dugg.

Prizm™ Rose-linsen er konstruert for overskyet snøvær og lette solforhold, og har ett middels lavt lysgjennomslipp på 25-28 %. Linsen slipper gjennom lys og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Rose er blant de mest anvendelige Prizm™-linsene for typiske norske vinterdager.

Mikrofiberpose for pussing av linser samt oppbevaring er inkludert.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!