Varenr.
192641

OAKLEY
Canopy - Matte Black - Prizm™ Sapphire goggles

1.799 ,-
Canopy - Matte Black - Prizm™ Sapphire goggles
Canopy - Matte Black - Prizm™ Sapphire goggles

SKU: 192641

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Alpinbrille med lavprofil innfatning
  • Prizm™ Sapphire glass
  • High Definition Optics® teknologi
  • 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • Kompatibel med lesebriller
  • Passer medium til store ansikt
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk

Oakley Canopy er en alpinbrille med bredt synsfelt og linser støpt i deres patenterte materiale kalt «Plutonite», den sterkeste og klareste formen for polykarbonat. Prizm-linsene, som er et resultat av tiår med fargeforskning, forsterker farger og kontraster og bekjemper flatt lys for best mulig sikt. Linsen filtrerer ut alt av UVA-, UVB- og UVC-stråling, og antiduggbehandling av glasset motvirker dugg. Prizm Sapphire-linsen har ett middels lysgjennomslipp som passer perfekt på dager med sol, men takket være Prizm-teknologien fungere de også meget bra i overskyet vær. Passer de aller fleste hjelmer, og bred strikk med silikon gjør at brillen sitter godt både med og uten hjelm. Mikrofiberpose for pussing av linser samt oppbevaring er inkludert.


Prizm™ Sapphire er konstruert for vinterdager med gode solforhold. Linsen slipper gjennom 17-20% lys og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Sapphire-linsen er sammen med Torch og Jade Iridium, linser for samme type lysforhold. Forskjellen mellom linsene ligger primært i utseende.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!