Varenr.
192649

OAKLEY
Flight Deck Prizm™ Hi Pink Iridium - Matte White

1.999 ,-
Flight Deck Prizm™ Hi Pink Iridium - Matte White
Flight Deck Prizm™ Hi Pink Iridium - Matte White

SKU: 192649

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Jagerflyverinspirert alpinbrille
  • Prizm™ Hi Pink Iridium glass
  • High Definition Optics® teknologi
  • 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • Kompatibel med lesebriller
  • Passer medium til store ansikt
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk

Flight Deck har rammeløs design og store glass som gir bredere synsfelt i alle retninger inspirert av jagerflyveres visir. Rammen er laget av fleksibelt O-Matter® materiale som former seg etter ansiktet og passer de aller fleste hjelmer. Brillen er utformet slik at man kan bruke lesebriller under uten at dette går utover passformen, og trippelt lag med polar fleece face foam som gjør den svært behagelig å ha på og transporterer også ut fukt. Oakley’s High Definition Optics® (HDO®) gir en unik klarhet i glasset, motvirker optisk forvrengning og beskytter mot støt. Plutonite dual-vented glass med F3 anti-fog coating motvirker dugg og glasset filtrerer ut 100% UVA, UVB og UVC stråler samt skadelig blått lys. Passer best til medium store ansikt.


Prizm™ Hi-Pink er linsen fra Oakley med høyest kontrast. Dette er en linse som er konstruert for dager med mye snø eller overskyet vær. Linsen slipper gjennom 35-40% av lysstrålende og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!