Varenr.
200298

MCKINLEY
Kodiak S -5 sovepose

Veiledende pris 1.199 ,- Tilbudspris 699 ,-
Kodiak S -5 sovepose
Kodiak S -5 sovepose Kodiak S -5 sovepose Kodiak S -5 sovepose

SKU: 200298

  • Robust sovepose fra McKinley
  • Egner seg til netter i fjellet
  • Termisk hette og ansiktsvarmer
  • Lav vekt og liten pakkestørrelse
  • Pustende isolasjon
  • Godt isolert rundt føttene og overkroppen
Tilgjengelige størrelser
Uthevede størrelser finnes i din valgte butikk
Kodiak S -5 er en teknisk gjennomført sovepose fra McKinley. Den har en rekke tekniske egenskaper som gjør den glimrende til netter i fjellet og andre krevende omgivelser. Soveposen har en termisk hette med en justerbar krage som holder posen tett lukket og hindrer at varme siger ut. Det er ekstra isolasjon rundt føttene og overkroppen, og ansiktsvarmer som tilpasses hodet og varmer godt uten å forstyrre søvnen.

Posen har en lav vekt og liten pakkestørrelse som gjør den enkel å pakke med seg. Den passer til kroppslengde opp til 175 cm. Glidelåsen kan åpnes helt ned til fotenden, og posen kan derfor brukes som teppe eller kobles sammen med en annen sovepose med samme glidelåssystem.

Soveposen er fylt med Tecloft isolasjon som skaper behagelig varme, samtidig som det puster og ikke oppleves klamt. Det har høy kompressibilitet, slik at posen tar lite plass i oppakningen.

Produktspesifikasjoner:
Lengde: 203 cm
Bredde: 78 cm
Pakkestørrelse: 41 x 20 cm
Vekt: 1600 g

Temperaturgrenser:
Komforttemperatur: 1 °C
Grensetemperatur: -5 °C
Ekstremtemperatur: -22 °C

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!