Varenr.
221234003170

ASICS
Gel-Fujirado terrengløpesko dame

1.499 ,-
Gel-Fujirado terrengløpesko dame
Gel-Fujirado terrengløpesko dame Gel-Fujirado terrengløpesko dame Gel-Fujirado terrengløpesko dame Gel-Fujirado terrengløpesko dame Gel-Fujirado terrengløpesko dame

SKU: 221234003170

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Avansert terrengløpesko til dame
  • Designet for vanskelig underlag uansett vær
  • Dempende midtsåle av EVA-skum
  • Sjokkabsorberende gele i sålens bakre del
  • Beskyttelsesplate mot skarp stein og kvist
  • Effektivt og pålitelig snøresystem
Tilgjengelige størrelser på nett
40
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Asics Gel-Fujirado er en høyverdig terrengløpesko til dame. Designet for å gi optimal støtte og godt grep enten du løper oppover eller nedover, på harde eller myke underlag, eller på vått eller tørt føre. En utradisjonell og fleksibel pløse gir følelsen av å tre inn i en tettsittende og komfortabel sokk. Stabilitetspaneler på kryss og tvers, og 8 millimeter nedsenkning i hælkappen holder føttene i en naturlig posisjon. Skoen har en dempende midtsåle av EVA-skum, med sjokkabsorberende gel i sålens bakre del. Videre har den en skive som beskytter tærne mot skarpe steiner og kvist i forfoten. Boa snøresystem med dreiehjul gir rask justering i fart. Myke TX4-lisser for lang holdbarhet og færrest mulig gnagende presspunkter. Snøresystemet er lukket og fester seg derfor ikke i buskene. Det dype mønsteret i yttersålen gir godt feste oppover og naturlig nedbremsing i nedoverbakke. Vekt: 355 g.

Størrelsesguide - Asics - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!