Varenr.
240227

OAKLEY
Line Miner Prizm™ Hi Pink Iridium - Matte White

1.499 ,-
Line Miner Prizm™ Hi Pink Iridium - Matte White
Line Miner Prizm™ Hi Pink Iridium - Matte White

SKU: 240227

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Goggles med bredt sidesyn
  • For mye snø eller overskyet vær
  • Fremhever kontrastene i skibakken
  • 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • 3-lags vindbeskyttende ansiktsskum
  • Enkelt å bytte mellom ulike brilleglass
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Oakley Line Miner™ er goggles konstruert med et sylindrisk design, for å gi ultimat sidesyn. Slalombrillene sitter tett mot ansiktet med trelags vindbeskyttende skum for optimalt synsfelt, komfort og passform. Diskrè fester gjør brillen kompatibel med vanlige briller, uten at det går utover passformen.

Alpinbrillene har utskiftbare detaljer som linser, stropp og polstring, for best mulig individuell tilpasning. De er kompatible med de fleste hjelmer, og har en bred stropp innfelt med silikonstriper slik at de sitter godt uansett fart.

Prizm™ Hi-Pink er linsen fra Oakley med høyest kontrast. Dette er en linse som er konstruert for dager med mye snø eller overskyet vær. Linsen slipper gjennom 35-40 % av lysstrålene og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig.

Prizm™-linsene kommer i mange varianter, og er et resultat av tiår med fargeforskning. Disse avanserte linsene forsterker farger og kontraster, motvirker flatt lys, filtrerer ut all UVA-, UVB- og UVC-stråling og er behandlet med antiduggteknologi. Glasset i polykarbonat er i godkjent vernebrillekvalitet.

Funksjoner:
- Enkelt å bytte linse
- O Matter®-innfatning
- Stort synsfelt nedover og til siden
- Trippelt skumlag med fuktabsorberende fleecefôring
- Antiduggbehandlet glass
- Leveres med oppbevaringspose.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!