Varenr.
243303

POLAR
A370 pulsklokke

1.239 ,-

SKU: 243303

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Pulsklokke med touchskjerm i farger
  • Gir deg veiledning for ønsket aktivitetsnivå
  • Sleep Plus måler din søvnkvalitet
  • Kontinuerlig pulsmåling
  • Reimer i forskjellige farger
  • Smartvarsler fra mobil overføres til klokken
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Polar A370 kombinerer aktivitetsveiledning med avansert søvnregistrering. Pulsklokken har lav vekt, og er svært behagelig å ha på seg. Den måler pulsen hvert femte minutt, også mens du sover. Klokken gir deg et daglig aktivitetsmål, og gir deg beskjed om å bevege deg hvis det blir for mye sofatid. Reimen er utskiftbar, slik at du kan bytte farge etter humøret. Touchskjerm i farger med vibrerende varsler. Den har GPS-funksjon ved å koble den trådløst til mobilen. Ved å ta i bruk denne funksjonen, vil den kunne vise fart, rute og distanse. Beregningen av fart og distanse kan gjøres både innen- og utendørs. Pulsklokken har også smartvarsler fra mobilen. Det betyr at du mottar varsler om anrop, sms-er, sosiale medier og kalenderavtaler, direkte på klokkeskjermen.

Batteriet varer opp til fire dager når aktivitetsregistreringen er på hele døgnet. Batterivarigheten inkluderer også én time trening hver dag. Klokken er vanntett.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!