MAMMUT
Ultimate Pro Low GTX® tursko dame

SKU: 247984

  • - Komfortabel tursko til dame
  • - Lett terreng, grusvei og sti
  • - GORE-TEX®-membran
  • - Gripex™-såle for godt grep på glatt underlag
  • - Softshell fra sveitsiske Schoeller
Mammut Ultimate Pro Low GTX er en robust, anvendelig og bærekraftig tursko til dame, som gir grep og demping i ulendt terreng. En unik konstruksjon gjør denne til en av de mest komfortable turskoene på markedet.

Overdelen er laget i sømløst, sveitsisk kvalitets-softshell med et elastisk fôr, som gjør skoen veldig myk og behagelig på foten. GORE-TEX®-membranen hindrer fuktighet i å trenge inn.

Turskoen har også en veldig behagelig passform. IP-EVA-skum i hælen gir god demping, og skoen er utformet for å støtte opp om fotens naturlige ganglag. Tre støttende elementer i midtfoten gir støtte til vristen og gir et sikrere steg.

Yttersålen er laget av to forskjellige gummiblandinger med forskjellig hardhet, som tilfører enda mer demping mot støt og slag. Gripex™-teknologi gir godt grep på våte overflater.

Turskoen og alle materialene er utvalgt og produsert på en mest mulig bærekraftig måte, med mindre utslipp og bruk av ressurser.

Dette er en veldig anvendelig sko som både gir komfort og beskyttelse på ulendt underlag, og passer bra til lett terreng, grusvei og sti. Designet gjør at den lett kan kombineres med de fleste fritidsatrekk.

Produktspesifikasjoner:
Skaft: Lav
Vekt: 285 gram (str 38,5)
Overdel: Schoeller® soft shell
Membran: GORE-TEX® Performance Comfort Footwear
Mellomsåle: IP-EVA
Yttersåle: Gummi med Gripex™

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!