Hubba Hubba NX kuppeltelt 2 personer Hubba Hubba NX kuppeltelt 2 personer Hubba Hubba NX kuppeltelt 2 personer Hubba Hubba NX kuppeltelt 2 personer
Hubba Hubba NX kuppeltelt 2 personer

MSR
Hubba Hubba NX kuppeltelt 2 personer

SKU: 256690

  • - Meget populært tomannstelt
  • - Passer for alle årstider
  • - Frittstående telt
  • - Lett å ha med seg i sekken
  • - Blant markedets beste teltstenger
  • - Regnkanaler holder vannet borte
Ikke la deg skremme av det morsomme navnet. Hubba Hubba er en bestselger, og det er det en god grunn til. Tomannsteltet er solid og slitesterkt, men samtidig veier det lite og er kompakt. Derfor er det enkelt å pakke ned teltet i sekken. Teltet holdes oppe av robuste DAC Featherlite-stenger. Disse stengene gir opptil 20 % styrke i endene, i forhold til midten av stangleddene. Dermed reduseres den totale stangvekten, uten at det går på bekostning av styrken. Stengene er også blant de mest miljøvennlige alternativene på markedet i dag. Teltet er frittstående, så du trenger hverken plugger eller barduner for å holde det oppe. Dette teltet tåler også alle slags forhold. Det kommer med regnkanaler som gjør at det ikke drypper inn i åpningene, og ytterduken er av høykvalitets ripstop med Durashield™-impregnering som sikrer en tørr opplevelse, uansett hvordan været oppfører seg utenfor. Hendige klips gjør at oppsett og nedpakking går unna i en fei.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!