AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel AR Sora gravelsykkel
AR Sora gravelsykkel

DIAMANT
AR Sora gravelsykkel

SKU: 264399001130

  • - Superallsidig gravelsykkel
  • - Til tur, trening og pendling
  • - Shimano Sora gruppesett
  • - Vekt: 10,9 kg
  • - Fullkarbon gaffel
  • - Fester for skjermsett
Diamant AR - Adventure Road, er en helt ny modell som retter seg inn mot syklisten som ønsker en rask og effektiv sykkel for transport til og fra jobb, eller grusturer i marka i helgene. Solide komponenter og et gjennomtenkt design gjør dette til en sykkel med svært bredt bruksområde. Her får du en fantastisk allsidig og morsom sykkel bygget opp rundt en nyutviklet aluminiumsramme, spekket med festepunkter for skjermer, bagasjebrett, flasker, vesker og verktøyholdere. Bedre pendler og treningssykkel skal man se lenge etter!

Hvem passer denne sykkelen for?

- Denne sykkelen passer for syklister som ser etter en habil og solid pendler; og treningssykkel som fungerer like godt på grus som på asfalt.

Høydepunkter:

• Allsidig grus og treningssykkel
• Pålitelig Shimano Sora 2x9 girsystem
• Robust Shimano RS170 Disc hjulsett
• Mekaniske flat mount skivebremser og gjennomgående akslinger
• Lett og solid aluminiumsramme
• Fullkarbon gaffel med tapered styrerør
• Fester for skjermsett og bagasjebrett
• Klaring for dekk og piggdekk opptil 40 mm

Bred utveksling - stort bruksrområde:

- AR Sora er utstyrt med komplett Shimano Sora 9-delt girsystem. Kompaktkrank (50/34T) og stor kassett bak (11-32T) gir sykkelen et stort spenn i utvekslingen med både tunge og lette nok gir for de aller fleste forhold. Dette gjør sykkelen mer allsidig for de fleste enn en mer tradisjonelt satt opp Cyclocross-sykkel (46/36T - 12/25T)

Allsidig rammesett:

- Den nyutviklede rammen er stivere og lettere enn tidligere versjoner, samtidig som den har mer innebygget komfort for bedre kjøreegenskaper på ujevnt underlag. Rammen har de nyeste tekniske løsningene slik som innvendig kabelføring, Flat Mount skivebremsefester og tapered styrerør for optimal styrepresisjon. Rammen er utstyrt med fester for skjermsett på ramme og gaffel som gjør sykkelen til en utmerket pendler og langtur sykkel. Monteringsfester for flaskeholdere, utstyrsbokser og vesker hele fire steder gir store muligheter for personlig tilpasning av last og utstyr.

Robust hjulsett:

- AR Sora er utstyrt med et stivt og solid Shimano RS170 hjulsett med kvalitesnav og maskinlagre. Lette og raske Ritchey-dekk med semigrovt mønster som gir optimalt grep og lav rullemotstand uansett underlag.

Stilrent og tidløst design:

- Toppkvalitets C4 aluminiumkomponenter på styre, stem og setepinne, samt Selle Italia X3 sete og dekk med sidevegger i naturgummi avslutter det tidløse og allsidige designet. Bedre pendlersykkel enn dette skal du lete lenge etter!

AR-serien:

- Diamant AR - Adventure Road er en helt ny serie av landeveissykler som retter seg inn mot syklister som ønsker sykler for alle forhold. Denne typen sykkel kalles gjerne endurance, komfortracer eller gravelsykkel. Denne typen sykkel har en mer oppreist sittestilling enn en tradisjonell racer, og klaring for store dekk som takler flere typer underlag. Syklene i denne serien er optimale for sykling og trening på både asfalt og grus, sommer som vinter. Syklene har plass til både skjermer og piggdekk og er fantastiske utgangspunkt for å dra på bikepacking.

Størrelsesguide - Sykkel

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!