Varenr.
265805001220

NIKE
Epic React Flyknit løpesko dame

600 ,-
Epic React Flyknit løpesko dame
Epic React Flyknit løpesko dame Epic React Flyknit løpesko dame Epic React Flyknit løpesko dame Epic React Flyknit løpesko dame Epic React Flyknit løpesko dame Epic React Flyknit løpesko dame Epic React Flyknit løpesko dame

SKU: 265805001220

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Nike React såle gir god respons i frasparket
  • Flyknit gir tettsittende og god passform
  • Lettvekts løpesko
  • Solid undersåle til tross for lav vekt
Tilgjengelige størrelser på nett
43
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Nike Epic React Flyknit er en lettvekts løpesko utstyrt med Nikes revolusjonerende React skumsåle. Kombinasjonen mellom lett vekt og god demping gjør denne skoen ideell for bruk på lange løpeturer. Laget 5 % lettere enn LunarEpic Low Fly 2 gjør skoen til en av de aller letteste, støtdempede løpeskoene på markedet. React skumsålen gir god respons og overfører energien fra foten lander til fraspark på en god måte. Videre har skumsålen et robust design som gjør at skoen opprettholder sin funksjonalitet i lang tid. Løpeskoens overdel er laget i Nikes Flyknit materiale som bidrar til å holde skoens vekt til det minimale. I tillegg til å holde vekten på skoen nede gir Flyknit overdelen gode pusteevner slik at man ikke blir ukomofortabelt varm på lengre løpeturer. Dette er en sko som passer godt til de som trives på lange løpeturer flere ganger i uken, så vel som den mindre målrettede løperen.

Størrelsesguide - Nike - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!