Varenr.
268079001140

adidas
Solar Glide ST løpesko dame

600 ,-
Solar Glide ST løpesko dame
Solar Glide ST løpesko dame Solar Glide ST løpesko dame Solar Glide ST løpesko dame Solar Glide ST løpesko dame Solar Glide ST løpesko dame Solar Glide ST løpesko dame Solar Glide ST løpesko dame

SKU: 268079001140

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Løper 2-4 ganger i uken
  • Overpronasjon
  • Vekt: 278 g/Dropp 10 mm
  • Boost-såle
  • Continental-yttersåle gir godt grep
  • Forhøyet hælkonstruksjon gir ekstra støtte
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
adidas Solar Glide ST til dame er en løpesko utviklet for overpronerende løpere. Skoene passer spesielt godt på hardere underlag da de er utstyrt med adidas' Boost-såle. Boost-teknologien sørger for at energien fra støtdempingen som løperen genererer blir absorbert og omsettes til løperens fraspark og fremdrift i større grad enn i tradisjonelle EVA midtsåler. Ved hjelp av denne sålen blir det enklere å løpe den ekstra kilometeren på slutten av løpeturen. Videre er skoens overdel laget i et lett mesh-materiale som gir god fleksibilitet og pusteegenskaper. Skoens yttersåle er bred for å gi ekstra stabilitet og balanse i hvert løpesteg. Den er utviklet i samarbeid med dekkprodusenten Continental og gir et eksepsonelt godt feste på underlaget. Kombinert med Boost-mellomsålen tilpasser den seg fotens bevegelser godt og passer derfor til forskjellige typer løpesteg. Skoens hælkonstruksjon er ekstra høy for å gi støtte til akillesen. Joggeskoens vekt er på 278 g og har ekstra støtte på innsiden av hælen som gjør at den passer spesielt godt til overpronerende løpere.

Størrelsesguide - adidas - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!