Varenr.
268759001110

NIKE
Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior

400 ,-
Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior
Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior Superfly 6 Academy fotballsko kunstgress/gress junior

SKU: 268759001110

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Superfly 6 fotballsko til junior
  • Knottesystem for natur- og kunstgress
  • Dynamic Fit Collar sokkelignende konstruksjon
  • Yttersåle som gir maksimal energiutnyttelse
Tilgjengelige størrelser på nett
33
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Nike Superfly 6 er en fotballsko til junior for spill på gress og kunstgress. Skoen har den sokkelignende konstruksjonen over ankelen, Dynamic Fit Collar. Dynamic Fit Collar gir skoen en ekstra dimensjon og sikrer en kompakt passform som gir ekstra støtte til anklene gjennom hurtige retningsforandringer og vendiger. Skoens yttersåle er laget av en todelt plate som gir en fleksibel og responsiv såle for maksimal energiutnyttelse. Fotballskoens knottesystem er spesielt utviklet for å gi godt feste på både natur- og kunstgress. Knottene er plassert strategisk i forhold til trykkpunkter som er kartlagt på bakgrunn av research Nike har gjort ved hjelp av sine spillere. Superfly blir blant annet brukt av spillere som Cristiano Ronaldo, Neymar og Alexis Sánchez. Det er derfor liten tvil om at du trer inn i godt selskap med denne Superflymodellen.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!