Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame
Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame

NIKE
Air Zoom Pegasus 35 Turbo løpesko dame

SKU: 268806003140

  • - Nike Zoom Pegasus 35 Turbo til dame
  • - Lett og behagelig på foten
  • - Revolusjonerende energioverføring
  • - ZoomX skum i sålen
  • - God løpesko for de raskeste løperne
  • - Superlett Flymesh overdel
Nike Zoom Pegasus 35 Turbo er en innovativ løpesko til dame. Til tross for at den bærer Pegasus navnet i tittelen er dette en mengdetreningsko av annen kaliber enn Pegasus 35. Pegasus Turbo er utviklet i samarbeid med eliteløpere fra Kenya som har testet skoene og gitt tilbakemeldinger på skoens ytelser. Nike ZoomX sålen gir revolusjonerende respons i hvert løpesteg samtidig som den opprettholder skoens lave vekt. Nike ZoomX er nemlig samme skum som brukes i Nikes beste racing sko, Nike Zoom 4%. Den har en kraftoverføring på hele 85 %. Ved å utnytte energien fra landingen til hvert løpesteg vil denne skoen gjøre det enklere å løpe den siste kilometeren på runden din. Videre er skoens overdel utstyrt med Flywire tråder for å gi foten en ekstra "lock-down" effekt slik at den sitter godt plassert i skoen. Skoens bakdel er ekstra høy for å gi en god fit og nødvendig bevegelsesfrihet til akilles. Dette er en sko for løpere som trives i hurtig tempo og setter pris på en lett sko med god energioverføring i sålen. Med Nike Zoom Pegasus 35 Turbo er du klar for å sette nye rekorder!


Produktspesifikasjoner:

- Stabilitet: Nøytral
- Vekt: 196 g
- Dropp: 10 mm
- Overdel: Flymesh
- Mellomsåle: ZoomX
- Yttersåle: Vaffelmønstret gummi

Størrelsesguide - Nike - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!