Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre
Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre

NIKE
Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre

SKU: 268879001140

  • - Løper 2-4 ganger i uken
  • - Nøytral
  • - Vekt: 286 g/Dropp 10 mm
  • - Zoom Air-demping
  • - Forhøyet hæl for ekstra komfort til akilles
  • - Passer godt til løpere på alle nivåer
Nike Air Zoom Pegasus 35 er den 35. modellen i den legendariske Pegasus-serien. Med et oppdatert utseende og Zoom Air-demping i sålen er dette en sko for løpere på alle nivåer.

Skoen har en lett nettingoverdel og høyere hælparti enn sine forgjengere for å gi ekstra komfort til akilles. Nettingoverdelen er utviklet for å gi gode elastiske egenskaper og nødvendig støtte der du trenger det mest. Overdelen sørger for en tettsittende passform i kombinasjon med gode pusteegenskaper, mens den vaffelmønstrede yttersålen gir godt feste på de fleste underlag. Flywire-kablene i overdelen sørger for en optimal "lock-down"-effekt når lissene strammes, slik at du oppnår en så individuell passform som mulig. Skoens hæl er i tillegg utstyrt med refleksdetalj for bedre synlighet under mørkere lysforhold.

Nike Air Zoom Pegasus 35 er en optimal joggesko for løpere på de fleste nivåer og sørger for god komfort gjennom hele løpeturen.

Nike - Herre - Tekstil

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!