Varenr.
270951001100

BERGANS OF NORWAY
Slingsby 3L skalljakke dame

2.500 ,-
Slingsby 3L skalljakke dame
Slingsby 3L skalljakke dame

SKU: 270951001100

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Avansert skalljakke til dame fra Bergans
  • 3-lags Dermizax®NX med 2-veis stretch
  • Fast, regulerbar hette tilpasset klatrehjelm
  • Lange ventilasjonsglidelåser under ermene
  • Frontlommer i mesh for optimal pusteevne
  • Lav vekt og lite pakkvolum
Tilgjengelige størrelser på nett
XS
Tilgjengelige størrelser i butikk
XS S M L XL
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Slingsby 3L er en av Bergans mest avanserte skalljakker. Et lett, men likevel slitesterkt plagg laget i teknisk avanserte materialer. Jakken er fullspekket med detaljer, funksjoner og egenskaper som alle fjellklatrere vil sette pris på. Slingsby 3L jakken er laget av Dermizax®NX-materiale i to ulike kvaliteter, og gir optimal beskyttelse mot vær og vind samt enestående pusteevne. Jakken er spesialutformet med utgangspunkt i vårt innovative designkonsept 3D In Action. Dette innebærer at valgene som er tatt under utviklingen av produktet, er basert på studier av aktive klatrere og omfattende materialtesting. Resultatet er en enestående passform laget for fjellklatrere, av fjellklatrere.

Videre har jakken 3-lags Dermizax®NX med 2-veis stretch. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og enestående pustende egenskaper. Lav vekt og lite pakkvolum. Jakken har fast hette som er regulerbar for å kunne tilpasse klatrehjelmer i tillegg til en høy, tettsittende krage. Skjult enhånds justering med ekstra godt grep. Høy, tettsittende krage. For ventilasjon har jakke lange glidelåser under ermene. Med frontlommer i mesh får jakken optimal pusteevne og ventilasjon. En liten mesh-lomme i venstre frontlomme er tilpasset sender/mottaker for snøskredsøker. Videre er frontlommene plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk. Mesh-vifte på nederste del av lommeåpningen sørger for bedre sikkerhet av innhold i lommen. Recco®-brikken på hette. Ekstra vid åpning ved håndleddet for å få jakken over hanskene. Borrelåsjustering på erme. Skjult enhånds elastisk snorstramming i underkant via frontlommene. Refleksdetaljer. Forlenget ryggparti.

Hovedmateriale: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyamid (Nylon)
Kontrastmateriale: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyester

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!