Blade GTX tursko dame Blade GTX tursko dame Blade GTX tursko dame Blade GTX tursko dame Blade GTX tursko dame Blade GTX tursko dame
Blade GTX tursko dame
news

LA SPORTIVA
Blade GTX tursko dame

SKU: 272847001160

  • - Høy tursko til dame
  • - Avansert og anvendelig
  • - Vanntett GORE-TEX®-membran
  • - Injisert EVA-skum i mellomsålen
  • - Ortholite innersåle
  • - Mellomting av fjellstøvel og terrengløpesko
Høy tursko fra La Sportiva til dame. Blade GTX er en anvendelig tursko som passer til alt fra hverdagsbruk til turer i skog og mark.

Skoen er en hybrid mellom en lett fjellstøvel og en terrengløpesko, noe som gjør den lett og komfortabel å ha på seg, samtidig som den sørger for god støtte rundt ankelleddet. Overdelen er utstyrt med vannavstøtende og slitesterk mesh pluss full GORE-TEX®, som holder deg tørr på beina selv på vått underlag.

Lesten er støttende og samtidig fleksibel og midtsålen har EVA-skum som gir god demping. La Sportivas egenutviklede yttersåle med Impact Brake System gir ekstremt godt grep på underlaget.

Blade GTX passer godt til middels lange turer i middels avansert terreng, og med den gode komforten blir den fort en ny turfavoritt.

Produktspesifikasjoner:
Skaft: Halvhøy
Vekt: 370 gram (str 38)
Overdel: Mesh
Membran: GORE-TEX® Extended Comfort
Innleggssåle: Ortholite Mountain Hiking 5mm
Mellomsåle: EVA-skum med stabiliserende elementer i TPU
Yttersåle: Grovt mønstret gummi / Frixion Blue con Impact Break System

Vedlikeholdstips:
Tursko i mesh bør sprayimpregneres jevnlig for å opprettholde vanntettheten

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!