Varenr.
275328

MONS ROYALE
Temple Tech ulltrøye med hette herre

1.099 ,-

SKU: 275328

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Teknisk trøye i myk merinoull
  • Slim-fit med god fleksibilitet
  • Tettsittende hette for bruk under hjelm
  • Praktiske tommelhull
  • God ventilasjon i rygg og under armer
  • Lett og slitesterk trøye, som holder deg varm
Tilgjengelige størrelser på nett
S M L XL
Tilgjengelige størrelser i butikk
S M L XL
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Temple Tech Hood fra Mons Royale er en teknisk ulltrøye med hette for herre. Trøyen er laget av 83 % merinoull, 13 % nylon og 4 % elastan. Den er laget for allsidig bruk som ski, snowboarding, klatring, løping eller graving i snø. Hetta er tettsittende med høy hals, som gjør at den passer perfekt under en hjelm.

Trøya har dessuten tommehull og raglanermer for full fleksibilitet. Bakstykket i mesh og ventilasjonspaneler under armene sørger for god lufting. I tillegg har denne tekniske trøya en glidelås helt ned til under brystet dersom det er behov for ytterligere ventilasjon.

Bakstykket er noe lenger enn fremstykket for å sikre at trøya ikke sklir opp når du beveger deg. Dette plagget er designet for å brukes som innerlag under vinteraktiviteter, men kan også brukes alene i varmere vær. Air-con stoff i tøyet er lett, slitesterkt og holder deg varm, samtidig som den har naturlig lukthemmede egenskaper. Denne tekniske trøya har en vekt på 140 gram og vaskes på ullprogram.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!