Varenr.
288571

BERGANS OF NORWAY.
Microlight vindjakke herre

1.499 ,-

SKU: 288571

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Vindtett og vannavvisende jakke
  • Hurtigtørkende og lett materiale
  • 4-veis stretch gir god mobilitet og komfort
  • Lav vekt og minimalt pakkvolum
Tilgjengelige størrelser på nett
S M L XL
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Microlight vindjakke fra Bergans er en oppdatert versjon av den populære klassikeren. Det lette, vindtette og hurtigtørkende materialet er det samme, slik at du er beskyttet uansett hvor du er på tur. 4-veis Stunner® Stretch-materiale sørger for at du kan bevege deg fritt, og jakkens lave pakkevolum gjør at den tar lite plass i sekken.

Med et mer moderne snitt og forbedret passform er du klar for det meste. Skuldersømmene er forskjøvet og ingen sidesømmer gjør at jakken tåler enda tøffere bruk. Samtidig sørger denne oppgraderingen for å forhindre gnaging og slitasje, slik at du kan føle deg ytterligere komfortabel.

Frontlommer i mesh sørger for god ventilasjon og integrert kompresjonslomme gir minimalt pakkevolum. Lommene er strategisk plassert slik at de ikke skal komme i konflikt med klatresele eller hoftebelte ved bæring av sekk. En avansert og fleksibel jakke for enhver tur. Plagget er fremstilt i 100 % nylon.

Fordeler:
- Vindtett og vannavvisende
- 4-veis stretchmateriale
- Lav vekt
- Justerbare hette med avstivet brem
- Forlenget ryggparti

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!