Rondane 24
Rondane 24

BERGANS OF NORWAY
Rondane 24

SKU: 288752002100

  • - Lett, teknisk dagstursekk
  • - 24 liter
  • - Ventilasjon i ryggen
  • - Klargjort for drikkesystem
  • - Festpunkt for vandrestaver
Bergans Rondane 24 er en lett, nett og teknisk dagstursekk. Sekken er designet for å passe mannlig anatomi, med fokus på perfekt passform, bevegelsesfrihet og enkel tilpasning. Rondane 24 har Bergans FlowPanel™ for effektiv ventilasjon i ryggen, festepunkter for vandrestaver og isøks, front- og hoftebeltlommer samt elastiske sidelommer. Sekken er klargjort for drikkesystem og inneholder bluesign®-godkjente materialer og komponenter.

Materiale:
Nylon 100D High Tenacity/Polyester 305D CORDURA® HP RS

Lommer:
Frontlomme med glidelås. Ekspanderende frontlomme i mesh. Elastiske sidelommer i mesh. Lommer med glidelås på hoftebeltet. Innvendig glidelåslomme.

Sekkepose:
Stor toppåpning med glidelås til hovedrommet. Kompresjonsremmer på hver side.

Ytterligere funksjoner:
Bergans Pole Position™, et festepunkt for vandrestaver designet slik at du kan ta frem og legge vekk stavene uten å ta av deg sekken. Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

Produktspesifikasjoner:
Vekt: 644 g
Volum: 24 L
Mål: 51x30x4 cm
Maks brukerhøyde: 200 cm
Min. brukerhøyde: 155 cm

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!