Varenr.
289031005180

NIKE
Odyssey React 2 Flyknit løpesko dame

1.399 ,-
Odyssey React 2 Flyknit løpesko dame
Odyssey React 2 Flyknit løpesko dame

SKU: 289031005180

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Nike Odyssey React 2 Flyknit til dame
  • Reactskum i mellomsålen
  • Overdel i Flyknit
  • Et godt alterntiv til både fritid og trening
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Nike Odyssey React 2 Flyknit er en lett og behagelig løpesko med god demping til dame. Skoen er en oppdatering av Odyssey React 1 og er en av de letteste mengdetreningsskoene på markedet. Den er nøytral og gir god stabilitet og styring ved hælpartiet.

Joggeskoens React mellomsålemateriale gir overlegen energioverføring og en mykhet mange vil sammenligne med adidas Boost-såler. Den revolusjonerende "bounce-back"-effekten vil gi deg ytterligere motivasjon og energi mot slutten av lange løp og treningsøkter. Odyssey React 2 Flyknit har også fire strategisk plasserte soner på yttersålen hvor ekstra slitesterk gummi sikrer optimal holdbarhet fra landingsfase til avsats.

Nike Odyssey React 2 overdel har blitt oppgradert med Nikes ultralette Flyknitmateriale. Flyknit sørger for god ventilasjon til bena dine og bidrar samtidig til å holde skoens vekt til det minimale. Det strikkede materiale gjør at overdelen får en individuell passform tilpasset din fot. Nike Odyssey React 2 Flyknit er perfekt til både løp og fritid.

Størrelsesguide - Nike - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!