Varenr.
291694001100

adidas
X 18.1 fotballsko kunstgress senior

1.249 ,-
X 18.1 fotballsko kunstgress senior
X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior

SKU: 291694001100

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Toppmodell i X-serien fra adidas Exhibit Pack
  • Lett og stabil Sprintframe yttersåle
  • Speedmesh-overdel gir tettsittende passform
  • Kombinasjon av pilformet og runde knotter
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
adidas X 18.1 AG er en oppgradering av den populære 17.1 modellen i adidas X-serien. Disse skoene kan brukes til spill på kunstgressbaner. X 18.1 er en fotballsko som er laget for fart og er utstyrt med de viktigste elementene for å oppnå det. Skoen har en lav krage, formet hæl og en pløse med stretch i fire retninger for en sikker passform. Videre er skoens overdel laget i tynt mesh-materiale som gir en minimalistisk følelse. Fotballskoens yttersåle er perforert for å holde vekten til det minimale, slik at du kan opprettholde din topphastighet. Kombinasjonen av den supertynne Speedmesh-overdelen og skoens lave krage gir en tettsittende og stram passform som passer godt til spillere som ofte fører ballen i høy fart. For å komplimentere dette er skoens yttersåle en ultralett Speedframe-såle som legger til rette for hurtig akselreasjon og gir god stabilitet i høy fart. Skoens pilformede knotter under forfoten kombinert med runde hælknotter gjør det enklere å starte og stoppe på faste underlag. Denne toppmodellen er perfekt for deg som ønsker en lett og behagelig sko som sitter tett på foten under raske retningsendringer og høy fart.

Størrelsesguide - adidas - Herre

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!