Varenr.
291694001120

adidas
X 18.1 fotballsko kunstgress senior

1.249 ,-
X 18.1 fotballsko kunstgress senior
X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior X 18.1 fotballsko kunstgress senior

SKU: 291694001120

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Toppmodell i X-serien fra adidas Exhibit Pack
  • Lett og stabil Sprintframe yttersåle
  • Speedmesh-overdel gir tettsittende passform
  • Kombinasjon av pilformet og runde knotter
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
adidas X 18.1 AG er en oppgradering av den populære 17.1 modellen i adidas X-serien. Disse skoene kan brukes til spill på kunstgressbaner. X 18.1 er en fotballsko som er laget for fart og er utstyrt med de viktigste elementene for å oppnå det. Skoen har en lav krage, formet hæl og en pløse med stretch i fire retninger for en sikker passform. Videre er skoens overdel laget i tynt mesh-materiale som gir en minimalistisk følelse. Fotballskoens yttersåle er perforert for å holde vekten til det minimale, slik at du kan opprettholde din topphastighet. Kombinasjonen av den supertynne Speedmesh-overdelen og skoens lave krage gir en tettsittende og stram passform som passer godt til spillere som ofte fører ballen i høy fart. For å komplimentere dette er skoens yttersåle en ultralett Speedframe-såle som legger til rette for hurtig akselreasjon og gir god stabilitet i høy fart. Skoens pilformede knotter under forfoten kombinert med runde hælknotter gjør det enklere å starte og stoppe på faste underlag. Denne toppmodellen er perfekt for deg som ønsker en lett og behagelig sko som sitter tett på foten under raske retningsendringer og høy fart.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!