Varenr.
291998001170

adidas
Solar Drive løpesko herre

799 ,-
Solar Drive løpesko herre
Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre Solar Drive løpesko herre

SKU: 291998001170

  • adidas Solar Drive til herre
  • Robust Continental yttersåle
  • Vekt: 318 g
  • adidas Boost-såle
Tilgjengelige størrelser
Uthevede størrelser finnes i din valgte butikk
adidas Solar Drive er en løpesko til herre med komfortabel demping og lett overdel. Skoens overdel er laget i et lett mesh-materiale som sørger for gode pusteegenskaper og fleksibilitet, mens Boost-sålen gir overlegen demping. adidas Boost teknologi sørger for at energien fra støtdempingen som løperen genererer blir absorbert og omsettes til løperens fraspark og fremdrift i større grad enn i tradisjonelle EVA midtsåler. Dette bidrar til at du får en lettere løpetur og gjør det enklere å løpe den ekstra kilometeren. Skoens yttersåle er robust og gir deg et godt feste på underlaget, enten det skulle være på grus eller asfalt. Den er utviklet av dekkprodusenten Continental. Skoens tunge er laget ekstra lett for å unngå irritasjon. Videre er skoen designet med Fitcounter hælkappe som gir en stabil og behagelig støtte rundt akillessenen samtidig som den tillater akillessenen å bevege seg fritt. Fitcounter hælkappen er i full refleks som gjør skoen stor synlighet under mørkere lysforhold. Dette gjennomfører helhetsinntrykket av en lett og behagelig sko for løpere på alle nivåer.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!