Varenr.
292189001170

SALOMON
Sense Max 2 terrengløpesko herre

Veiledende pris 1.599 ,- Tilbudspris 999 ,-
Sense Max 2 terrengløpesko herre
Sense Max 2 terrengløpesko herre Sense Max 2 terrengløpesko herre Sense Max 2 terrengløpesko herre Sense Max 2 terrengløpesko herre Sense Max 2 terrengløpesko herre Sense Max 2 terrengløpesko herre

SKU: 292189001170

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Beskyttende terrengløpesko
  • Ideel i varierte forhold
  • Vibe™
  • Godt grep på alle typer underlag
  • Contagrip® MA
  • SensiFit™ for en presis passform
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Salomon Sense Max 2 er en beskyttende terrengløpesko med god passform og fleksibilitet. Denne skoen gir litt mer støtte og polstring som glatter ut røffe overflater. Denne skoen har økt fleksibilitet i tåområdet og kombinerer godt feste med god mobilitet for en optimal komfort.

Vibe teknologien i sålen demper vibrasjoner og reduserer potensielt skadelig belastning til kroppen samtidig som den responderer godt. Profeel filmen hjelper med å filterere ut steiner og skarpe overflater for å sikre bedre komfort og stabilitet.

Contagrip® MA såle som gir godt grep på alle typer underlag. Sålen er sammensatt for å levere godt grep på vått, tørt, hardt og mykt underlag samtidig som den er slitesterk.

Dette er en ideell sko for løping i variert terreng både i terreng og på vei, men den fungerer også godt til turer i skog og mark.

Produktspesifikasjoner:
Vekt: 265 g
Drop: 6 mm
Lisser: Quicklace™
Yttersåle: Contagrip® MA
Chassis: Profeel Film
Mellomsåle: Vibe™
Materiale: 3D Mesh
Konstruksjon: EndoFit™, SensiFit, lomme til lissene

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!