Varenr.
293865003130

VIKING
Anaconda Light BOA tursko unisex

799 ,-
Anaconda Light BOA tursko unisex
Anaconda Light BOA tursko unisex Anaconda Light BOA tursko unisex Anaconda Light BOA tursko unisex

SKU: 293865003130

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Vikings mest populære tursko!
  • Lett tursko
  • Gore-tex membran
  • Boa snøresystem
  • UGC yttersåle for godt grep
  • Formstøpt EVA innleggsåle.
Tilgjengelige størrelser på nett
39
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Anaconda Light er den ultimate allround-turskoen. Dette er en ny og lettere versjon av Vikings mest populære tursko.Med denne sportslige og elegante skoen kan du bevege deg raskt og komfortabelt i all slags terreng. Den gir god støtte, har solid tåhette og beskyttende kant av gummi som gjør den ekstra slitesterk. Den har middels bred lest, og skoene har vanntett GORE-TEX-membran med god pusteevne.

En formstøpt EVA innleggsåle sørger for god demping. Skoen har, istedenfor lisser, det praktiske Boa® lukkesystemet med hjul plassert på pløsen hvor man strammer en vaieren. Med dette systemet justerer du raskt passformen. På undersiden finner du Vikings nye UGC 2.0 yttersåle, utviklet i samarbeid med Michelin. Den sikrer best mulig grep takket være en spesiell gummiblanding og et optimalisert mønster. Anaconda Light er alltid klar for nye naturopplevelser. Vekt størrelse 36/41 300/360 gr.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!