Varenr.
293874002190

VIKING
Anaconda Light Boa GTX tursko junior

799 ,-
Anaconda Light  Boa GTX tursko junior
Anaconda Light  Boa GTX tursko junior Anaconda Light  Boa GTX tursko junior Anaconda Light  Boa GTX tursko junior Anaconda Light  Boa GTX tursko junior

SKU: 293874002190

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Vikings mest populære tursko!
  • Lett tursko
  • Gore-tex membran
  • Boa snøresystem
  • EVA innleggssåle
Tilgjengelige størrelser på nett
37
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Anaconda Light Junior er den ultimate turskoen for barn, og er en lettere versjon enn tidligere Anaconda. Denne skoen passer perfekt til turer i fjellet eller i skog og mark. Denne har reflekterende overdel, solid tåkappe samt beskyttende gummikant rundt hele skoen, dette gjør den ekstra slitesterk. Den har en mellombred lest med god støtte, og en vanntett og pustende GORE-TEX-membran som holder foten tørr og komfortabel. En støtdempende og formstøpt EVA innleggsåle sørger for god komfort.

Skoen har det praktiske Boa® snøresystemet hvor et strategisk plassert hjul strammer en vaier og sørger for perfekt passform. På undersiden finner du en solid yttersåle i gummi med kraftig mønster som sørger for at du kan gå trygt uansett underlag. Anaconda Light Junior har de samme gode egenskapene som voksenmodellen, og den gjør det enkelt å ha det gøy og fokusere på naturopplevelsene.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!