fēnix 5X Plus pulsklokke fēnix 5X Plus pulsklokke fēnix 5X Plus pulsklokke
fēnix 5X Plus pulsklokke

GARMIN
fēnix 5X Plus pulsklokke

SKU: 296640

  • - Gjennomført pulsklokke fra Garmin
  • - Fargekart og navigasjonssystem
  • - Integrert musikkavspiller
  • - Vanntett
  • - Garmin Pay for kontaktløs betaling
  • - Beskyttende safirglass
fēnix 5X Plus er en meget robust multisportklokke fra Garmin med en mengde funksjoner for både effektiv trening og en enklere hverdag. Aktivitetsklokken kan spore de fleste aktiviteter, både ute og inne på treningsstudio. Den har også ekstra funksjoner for blant annet svømming, golf og sykling.

Klokkens håndleddsensor måler puls, samt blodets oksygenmetning når du er i høyden. Fargeskjermen har høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning som gjør det lett å se displayet i både sterkt og svakt lys. Skjermen er beskyttet av et slitesterkt safirglass som tåler tøff bruk.

TopoActive kart- og navigasjonssfunksjon hjelper deg med å finne frem, mens Trendline popularitetsruting finner populære ruter i nærområdet til sykkel- eller løpeturen. Klokken har også innebygget ABC-sensor med høydemåler, barometer og kompass.

Det er mulig å koble smarttelefon og Bluetooth-hodetelefoner til klokken, og lagre opptil 1000 sanger i den integrerte musikkspilleren. Garmin Pay-funksjonen gjør det mulig å bruke klokken til kontaktløs betaling. Du kan dermed trygt la mobil og lommebok ligge igjen hjemme.

Funksjoner:
-Pulsmåler på håndleddet
-Sliterkt safirglass
-Fargekart med navigasjonssystem
-Musikkspiller og mulighet til å koble til Bluetooth-hodetelefoner
-Klokken kan brukes til kontaktløs betaling
-Batteriet har en levetid på opptil 20 dager
-Egne funksjoner for golf, sykling og svømming

Produktspesifikasjoner:
Vekt: 96 g
Skjermstørrelse: 30.4 mm diameter
Skjermoppløsning: 240 x 240 piksler
Minne: 16 GB
Vanntetthet: 10 ATM

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!