fenix 5X Plus Sapphire Black - Black Band multisportklokke fenix 5X Plus Sapphire Black - Black Band multisportklokke fenix 5X Plus Sapphire Black - Black Band multisportklokke
fenix 5X Plus Sapphire Black - Black Band multisportklokke

GARMIN
fenix 5X Plus Sapphire Black - Black Band multisportklokke

SKU: 296640

  • - Integrerte TopoActive-fargekart
  • - Integrert musikkavspilling
  • - Premium GPS-multisportsklokke med pulsmåling
  • - Batterikapasitet: opptil 20 dager
  • - GPS, GLONASS og Galilieo
  • - Lagringsplass til opptil 500 sanger
For idrettsutøvere og eventyrere som vil ha det ultimate i en multisportinstruktør på håndleddet, ultrarobuste fēnix 5X Plus er her. Det er vår første fēnix-serieklokke med en håndleddbasert sensor for puls–oksygenakklimatisering for oppmerksomhet på blodoksygenmetning i høyden. Andre høydepunkter er rutbare, TopoActive Europe fargekart, håndleddpulsmåling, en musikkspiller som lar deg lagre og lytte til opptil 500 sanger, pluss Garmin Pay, vår kontaktløse betalingsløsning. Klokkene i fēnix 5 Plus-serien er konstruert for røffe opplevelser og lagd av førsteklasses materialer, og de finnes i en rekke utførelser. Den lyssterke, transflektive Garmin Chroma Display -fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning sørger for god lesbarhet selv i sterkt sollys. For ekstra motstandsdyktighet mot riper finnes det et ekstra sterkt safirglass til en rekke modeller i fēnix 5 Plus-serien. Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner som hjelper deg å orientere og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect, data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen, uansett hvor du er. Alle fēnix 5 Plus, har i tillegg til den velprøvde GPS- og GLONASS-kompatibiliteten og Galileo-satellittmottak, for tilkobling selv i de mest krevende miljøer. I tillegg til kartbasert veiledning, har alle klokkene også avanserte ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass) for situasjonsbevissthet utendørs. Den innebygde høydemåleren gir deg høydedata slik at du kan overvåke stigninger og nedstigninger nøyaktig under aktiviteter som fotturer, mens du alltid kan se kursen din ved hjelp av det elektroniske 3-aksede kompasset med vippekompensasjon, enten du beveger deg eller ikke.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!