Vantage V pulsklokke med pulssensor
Vantage V pulsklokke med pulssensor

POLAR
Vantage V pulsklokke med pulssensor

SKU: 302267

  • - Multisportklokke og pulssensor
  • - Støtter over 130 sporter
  • - Analyserer framgang og belastning
  • - Nøyaktig kaloriteller
  • - For deg som vil se resultater
  • - Søvnanalyse med Polar Sleep Plus™.
Vantage V er en gjennomført multisportklokke fra Polar. Klokken er skapt for deg som trener mye og ønsker å utvikle deg.

Pulsklokken hjelper deg med å finne den perfekte balansen mellom trening og hvile for å gi deg best mulig resultat. Over tid samler klokken inn informasjon fra dine treningsøkter, og gir deg en oversikt over treningsbelastningen på de kardiovaskulære og muskuloskeletale systemene. I tillegg tar funksjonen hensyn til hvor belastet du føler deg, og hjelper deg med å forstå og overholde dine egne grenser.

Denne smarte klokken gjør den enkelt å analysere framgang, planlegge treningen din og føre treningslogg. Den støtter over 130 forskjellige sporter så du får grundige analyser av belastningen du opplever.

Smart Calories er en nøyaktig kaloriteller som beregner hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av hele dagen, og gir deg en bedre forståelse av energiforbruk og ernæringsbehov.

Det følger med en nøyaktig Polar H10 pulssensor og Polar Pro bryststropp. Informasjonen fra sensoren overføres enkelt til pulsklokken eller telefon via Bluetooth. Den er vanntett ned til 30 meter.

Funksjoner:
-Støtter over 130 sporter
-Batteriet har en levetid på opptil 7 dager
-Gir grundige analyser av trening og restitusjon
-Nøyaktig kaloriteller
-Kan kobles til smarttelefon og nettbrett

Produktspesifikasjoner:
Klokke:
Vekt: 59 g
Skjermstørrelse: 30.4 mm diameter
Skjermoppløsning: 240 x 240 piksler
Vanntetthet: WR50

Sensor:
Vekt: 21 g
Størrelse: 34 x 65 x 10 mm
Vanntetthet: 30 m
Temperatur: - 10 til 50 °C

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!