Varenr.
303369

NIKE
Air Zoom Pegasus 36 løpesko dame

1.299 ,-
news

SKU: 303369

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Løpesko for asfalt
  • Nøytralt steg
  • Godt dempet såle
  • Vaffelmønstret såle for godt grep
  • Tight overdel i mesh
  • En bra sko for de fleste løpere
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Nike Air Zoom Pegasus 36 er den nyeste utgaven av Nikes mest solgte løpesko gjennom tidene. Årets utgave har et oppdatert utseende og mindre oppgraderinger for å gi en bedre løpsopplevelse.

Skoen har lett, tettsittende mesh med perforerte soner i forfoten for bedre ventilasjon. Tungen og hælen har blitt smalere fra tidligere modeller for å gi en raskere løpsfølelse, mens hælkappen sitter tettere på akillesen. Ved hjelp av Flywire-kabler i mellomfoten sammen med den smale tungen sitter skoen tett på også ved høyere fart.

Mellomsålen i Cushlon ST-skum og Zoom Air-luftputen sørger for fast og responsiv demping, mens vaffelmønsteret i yttersålen gir godt grep på de fleste underlag.

Pegasus-serien ble først lansert i 1983 og årets utgave følger den gode tradisjonen Nike har for å levere en Pegasusmodell som passer for løpere på de fleste nivåer. Nike Air Zoom Pegasus 36 passer løpere med nøytralt steg som løper 2-4 ganger i uken.

Produktspesifikasjoner:
Stabilitet: Nøytral
Vekt: 230 g
Dropp: 10 mm
Overdel: Mesh
Mellomsåle: Cushlon ST
Yttersåle: Gummi

Størrelsesguide - Nike - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!