Varenr.
303565

OAKLEY
Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller

1.499 ,-
Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller
Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller Latch Beta Prizm™ Black - Matte Clear solbriller

SKU: 303565

  • Solbrille i Oakley-kvalitet
  • Fremhever farger og kontraster
  • Filtrerer 100 % av UVA, UVB og UVC
  • Festes til T-skjorten med innebygd klips
Tilgjengelige størrelser
Uthevede størrelser finnes i din valgte butikk
Latch Beta solbrille fra Oakley er en flott fritidsbrille i lett og solid O Matter-design. Den kan festes enkelt og trygt til t-skjorten med en liten klips – derav navnet Latch. Solbrillen har et stilig utseende med sin tykke innfatning, doble bro og matte gjennomsiktige farge. Brillen kommer med Prizm-linse.

Latch har komfortable neseputer i silikon som ikke bare er komfortable, men også justerbare.

Prizm™ Black er en del av Prizm™ Everyday-serien. Dette er en allround linse som øker fargespekteret og kontrasten, som gir et fargerikt og svært klart synsbilde. Linsen har et lysgjennomslipp på 11% og er perfekt for dager med mye sollys. Linsen er av Plutonite-materiale som filtrerer vekk 100 % av skadelig UVA- og UVB-stråling opptil 400 nm, i tillegg til noe skadelig blått lys.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!