Varenr.
304715

adidas
Ultraboost 19 løpesko herre

Veiledende pris 1.899 ,- Tilbudspris 1.199 ,-

SKU: 304715

  • adidas Ultraboost 19 til herre
  • Fleksibel Stretchweb-yttersåle
  • Vekt: 310 g/Dropp: 10 mm
  • adidas Primeknit 360
Tilgjengelige størrelser
Uthevede størrelser finnes i din valgte butikk
Disse nøytrale løpeskoene gir enestående komfort og passer like godt til trening som fritid. Med en sømløs strikket Primeknit-overdel med motion weave-teknologi får skoen en elastisk effekt samtidig som den holder foten på plass når du løper. Den tettsittende, sokkelignende passformen følger formen til foten for å redusere trykkpunkter. Med adidas Boost-såle får du deres mest responsive demping noensinne. Den gir overlegen energiretur og er meget komfortabel på tur i byen og på harde underlag generelt. Skoens Fitcounter-hælkappe gir en naturlig passform og sørger for optimal bevegelse for akilles. Med Torsion Spring integrert i mellomsålen får du ekstra støtte i landingsfasen og ekstra fremdrift ved frasparket. Skoens helhetsinntrykk fullføres med den robuste yttersålen som er utviklet av dekkprodusenten Continental.

Produktspesifikasjoner: - Vekt: 310 g (str. 42 2/3) - Dropp: 10 mm - Fotbuetype: Normal; Adaptiv og lett 3D-hælramme - Overdel: 360 Primeknit - Mellomsåle: Boost - Yttersåle: Stretchweb i Continental™-gummi

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!