Varenr.
308417

ASICS
Gel-Kayano 26 løpesko dame

1.399 ,-

SKU: 308417

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Stabil løpesko til dame
  • Jacquard Mesh overdel
  • Slitesterk yttersåle av gummi
  • Passer til de lange løpeturene i rolig tempo
  • Gel-demping i hæl og forfot
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Nyt luksuriøs komfort og forbedret spenst med Gel-Kayano 26 løpesko. Denne skoen gir komfort og støtte over lengre perioder.

Overdel i sømløs Jacquard mesh som gir gode pusteegenskaper. De større ventilasjonshullene er flyttet sammenlignet med Gel-Kayano 25 for å gi bedre luftstrøm til forfoten og tåboksen. Socklineren er fylt med EVA for å sitte godt rundt akillesen. Refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket.

Mellomsålen består av FlyteFoam Propel og FlyteFoam Lyte for å gi god demping i landingen og ekstra boost i frasparket. Gel-Kayano 26 har fått større gelpute i hælen enn fjorårets utgave for å gi bedre demping. Forfoten har også en gelpute. Dynamic DUOMAX®-materialet på innsiden av mellomsålen gir myk overpronasjonsstøtte ved å motarbeide både at foten ruller for mye inn i steget og at foten ligger for langt inn når man står stille. Asics High Abrasion Rubber (AHAR®) i yttersålen gjør skoen slitesterk.

Gel-Kayano 26 følger tradisjonen Asics har for å lage komfortable og godt dempede sko i Kayano-serien. Designet på den synlige gelen i hælen er et nostalgisk nikk til Gel-Kayano 16 og er en japansk tradisjon for å respektere fortiden når man lager noe nytt.

Denne løpeskoen passer for deg som ønsker overlegen stabilitet og støtdemping på de lengre løpeturene på harde underlag.

Produktspesifikasjoner:
Stabilitet: Overpronasjon
Vekt: 259 gram (størrelse 38)
Dropp: 10 mm
Overdel: Jacquard Mesh
Mellomsåle: FlyteFoam, DUOMAX®, Gel
Yttersåle: AHAR®

Størrelsesguide - Asics - Dame

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!