Varenr.
308721

SHOCK ABSORBER
Active D+ Classic sports-BH dame

449 ,-

SKU: 308721

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Sports-BH med ekstrem støtte
  • Markedsledende merke for deg med stor byste
  • Lett å ta på siden den festes som en vanlig BH
  • Brede skulderstropper med vattering
  • Lang levetid
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Active D + Classic Sports bra fra Shock Absorber er utviklet for ekstrem støtte under trening. Modellen passer stor byste og går for å være den alle beste i markedet fra D cup med solid konstruksjon. Modellen gir en vitenskapelig bevist tredimensjonal støtte gjennom å holde bysten på plass fra siden, nedenifra og ovenfra.

Klassisk design med moderne tilpasning lik en vanlig BH. Full åpning i ryggen for enkelt å få den av og på. Vatterte brede skulderstropper for høy komfort. Stroppene er regulerbare for maksimal tilpasning. Lukning i ryggen har en myk pute på innsiden slik at BH ikke gnager. BH er bred rund ryggen og har 3 hekter på lukning bak som gir maksimal avlastning under trening. Ryggvidden kan justeres opptil 2 cm da det er 3 hektemuligheter bak. Supermyk microfiber på innsiden av cupen forhindrer friksjon og side støtte på innsiden av cupen sørger for at bysten ligger rolig under trening.

Shock Absorber bruker stoffer som puster og har lang levetid. Stoffene er utviklet for høy intensitet og er fuktighetsabsorberende/transporterer fukten bort fra kroppen. Produktet er fremstilt i 49 % polyamid, 46 % polyester og 5 % elastan.

- Kan vaskes i maskin på 40 °C

Gå inn på www.shockabsorber.co.uk og les mer eller bruk "Bouncemeter" på nettsiden for å se hvordan din byste beveger seg under trening!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!