Varenr.
308722

SHOCK ABSORBER
Ultimate Run Padded sports-BH dame

399 ,-

SKU: 308722

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Prisvinnende sports-BH med høy støtte
  • Markedsledende merke for deg med stor byste
  • Vattering som beskytter brystvortene
  • Tilpasset løping med sekk
  • Lang levetid
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Ultimate Run Padded fra Shock Absorber er spesielt utviklet for løping. Den gir maksimal støtte og friksjonsfri følelse. BH-en er ideell for jogging, løping og maraton, men kan godt brukes for alle typer sportsaktivitet

Modellen gir en vitenskapelig bevist tredimensjonal støtte gjennom å holde bysten på plass fra siden, nedenifra og ovenfra. Myk og sømløs microfiber på innsiden for en friksjonsfri komfort. Brede, faste og behagelige stropper som kan justeres. Ryggvidden kan justeres opptil 2 cm da det er 3 hektemuligheter bak. Full åpning i ryggen for enkelt å få den av og på. Øverste hekte fungerer lik en bikinilås og den nederste låsen har hekter lik en BH.

Hurtigtørkende materiale og lett pustende vattering gir svært god støtte. Kryss i ryggen høyt opp sørger for maksimal bevegelighet for armene. Løper du med sekk er denne ideell. Produktet er fremstilt i 77 % polyamid, 19 % elastan og 4 % polyester.

Shock Absorber Ultimate Run vant gull i kategorien "Best Women's Sports Bra" under Running Awards i 2017.

- Kan vaskes i maskin på 40 °C

Gå inn på www.shockabsorber.co.uk og les mer eller bruk "Bouncemeter" på nettsiden for å se hvordan din byste beveger seg under trening!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!