Varenr.
312142

HUMMEL
Aerocharge Engineered STZ håndballsko senior

1.299 ,-

SKU: 312142

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Avansert, minimalistisk håndballsko
  • Innvendig sokkekonstruksjon
  • Såle bygget opp av to deler
  • Low-cut overdel
  • Forsterket på utsatte områder
  • For raske utøvere
Tilgjengelige størrelser på nett
41
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk
Hummel Aerocharge Engineered STZ håndballsko er en minimalistisk performance-sko for raske, ambisiøse håndballspillere. Den skiller seg fra Aerocharge Supreme Knit med en underdel som er mer low-cut. For å sikre optimal kontroll til foten under trening eller kamp har håndballskoen fått en ekstra ytre hælkappe, som samtidig gir den et karakteristisk og iøyenfallende design.

Overdelen har veldig gode pusteegenskaper, og består av et tettvevd materiale forsterket med tykkere vevninger eller TPU på særlig belastede områder. Den innvendige sokkekonstruksjonen omfavner fot og ankel og sørger for en tett kontakt med sålen, som muliggjør lynraske retningsskift og beskytter mot harde landinger.

Aerocharge-sålen er inspirert av fotens anatomiske deler som skal kunne bevege seg uavhengig av hverandre, og er derfor bygget opp av to deler. Hæl og forfot er forbundet gjennom en Power Plate, som går fra hælen og helt ut i forfoten. Konstruksjonen gir perfekt fleksibilitet i forfoten, og samtidig god støtte og kontroll til resten av foten. Dempende EVA-skum i midtsålen og polstring rundt akilles gir ekstra beskyttelse og komfort.

Passform: Medium/bred. Velg din normale størrelse, eller gå en halv størrelse opp for en løsere passform.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!