Varenr.
316595

HEAD
Kore 93 frikjøringsski

7.499 ,-
batch_purchase

SKU: 316595

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
  • Testvinnende frikjøringsski fra Head
  • Ekstrem bæreevne i løssnø
  • Fartsstabil nok til storfjellet
  • Graphene sandwich-konstruksjon
  • Sidecut: 133/93/115 @ 180cm
  • Radius 16,4 @ 180cm
Tilgjengelige størrelser på nett
Tilgjengelige størrelser i butikk
Beklager, men dette produktet finnes ikke i valgt butikk

Da Kore-serien ble lansert gikk det kun uker før den begynte å bli sluttsolgt verden (!) over. Med en mengde testvinnerresultater så er det ingen tvil om at dette er en ski som tilføyer noe til markedet. Skiene er håndlaget på Head-fabrikken i Østerrike, og er bygd opp av en lett Karuba trekjerne, kombinert med Koroyd og Graphene. Skiene er også svært unike i den forstand at de leveres uten topsheet for å spare vekt. Resultatet er en knallsterk ski pakket inn i svært lav vekt! Og det er nettop det som gjør Kore-serien så rå: Skiene brukes av flere av verdens beste frikjørere i Freeride World Tour, men vant også testen i Fri Flyt for beste brede toppturski (Kore 105).


I Kore 93, som er den smaleste av skiene i Kore serien finner du en perfekt toppturski til norske forhold. Skien er smal nok til lengre turer, men bred nok til å gi deg flyt i de løsere forholdene. Når du møter krevende underlag, enten det er hardt eller isete så vil skien takle også dette på en svært god måte. Skien oppleves forutsigbar, rolig og svært stabil. Og det er de samme egenskapene som gjør at Kore 93 også egner seg for de som ønsker en allsidig allmountainski til bruk i og rundt bakke. Skien er har en rocker i front, spenn under foten, og et marginalt løft i bakskien. Det gjør at den er lettkjørt og leken, samtidig som den er fartsstabil. Kore 93 sammen med Kore 1 støvelen vil kanskje være et av årets mest allsidige oppsett!


Gear Guide 2020: Best in test skis:

https://www.skimag.com/gear/best-in-test-skis-2020
G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!