Varenr.
5100619

ÅSNES
Breidablikk BC fjellskipakke

5.199 ,-

Breidablikk BC fjellskipakke
  • Langrennspakke med fjellski
  • Ski uten stålkanter med innsving
  • Behagelig og varme Alfa støvler  
  • Passer for deg som går på ski med hund
Breidablikk BC fjellski
BC fjellskibinding
Rondane Core fjellskisko
For å tilpasse bindingen til deg, trenger vi noe ekstra informasjon:
Våre skieksperter kan sørge for at du får riktige ski for din høyde og vekt. Skal vi velge paret som passer best for deg?

* Obligatoriske felter

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk

Åsnes Breidablikk er den perfekte fjell- og jaktski for deg som jakter med hund, og som liker å gå lengre distanser i urørt terreng. Breidablikk har ingen stålkanter som kan skade hunden, og er en robust og svært lett fjellski. Skien har en myk tupp og tail, noe som gir den ekstra god flyt.Rottefella Back Country er en robust og brukervennlig langrennsbinding til fjellski. God til turer i ulendt terreng og varierende snøforhold. Bindingen er svært velegnet til fjellturer, men er samtidig smal nok til at den fungerer godt også til turer i marka. Manuell åpne- og lukkemekanisme.God og varm fjellskisko i lær, som fungerer godt i og utenfor løypene. Fôr i kvalitetsfleece, varmeisolerende mellomsåle. Romslig volum i fremfoten gir god plass til tærne og holder foten varm. Rund hælkappe hindrer gnagsår. Forsterket i tåpartiet for å beskytte læret mot slitasje fra skare. Høyt skaft med støtte til ankelen. Tradisjonell lissesnøring. Egen damelest til og med størrelse 40. Passer Rottefella BC NNN fjellskibinding.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!