Varenr.
5100625

ÅSNES
Nansen BC fjellskipakke

4.999 ,-

Nansen BC fjellskipakke
  • Fjellskipakke for erfarne skigåere
  • Robust Rottefella BC binding
  • Solide støvler som puster
  • Nansen ski med stålkanter
Nansen BC fjellski
BC fjellskibinding
Kikut Perform GTX fjellskisko
For å tilpasse bindingen til deg, trenger vi noe ekstra informasjon:
Våre skieksperter kan sørge for at du får riktige ski for din høyde og vekt. Skal vi velge paret som passer best for deg?

* Obligatoriske felter

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk

Åsnes Nansen er en super fjellski for variert terreng. En bred fjellski med mye innsving og gode flytegenskaper, med hel stålkant for god kontroll utenfor løypene. Trekjernen gjør skien lettvektig og robust. Med fellelås til kortfell. En fin ski for utfordrende og morsomme turer i dyp og tung snø.Rottefella Back Country er en robust og brukervennlig langrennsbinding til fjellski. God til turer i ulendt terreng og varierende snøforhold. Bindingen er svært velegnet til fjellturer, men er samtidig smal nok til at den fungerer godt også til turer i marka. Manuell åpne- og lukkemekanisme.Quest Dynamic BC Perform GTX fjellskisko fra Alfa er designet for skiturer i fjellet i lett kupert terreng. Skoen er svært behagelig på foten, og tåler lave temperaturer. Vinterfôret med Gore-Tex og en isolerende mellomsåle som holder deg tørr og varm på føttene uansett vær. Ekstra beskyttelse i tåpartiet øker slitestyrken mot harde skarekanter. Romslig volum i skotuppen gir god plass til tærne. Sålestivhet som passer både til flatt terreng og brattere bakker. Egen damelest i damestørrelser, opp til og med str. 40. Passer Rottefella NNN BC fjellskibinding.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!