Super Joy SLR alpinski m/ binding
Super Joy SLR alpinski
Joy 11 SLR 78 mm alpinbinding
Montering Alpint u/støvel

* Obligatoriske felter

HEAD
Super Joy SLR alpinski m/ binding

Pakkepris:

4.199 ,-

FØRPRIS 5.499 ,-

HEAD
HEAD Super Joy SLR alpinski m/ binding

Ski:
Super Joy er toppmodellen til Head for damer. Har du en aktiv kjørestil, og liker å tråkke til i svingene -er dette en ski som vil passe deg godt! Skien oppleves hurtig fra kant til kant, og skyter fart ut av svingen. Men selv om skien er laget for gode alpinister vil den også være en god venn mot slutten av dagen når kreftene begynner å ta slutt. Skien er tross sine fartsegenskaper på all slags underlag også tilgivelig når du havner i bakleksa, og vil la deg komme ovenpå igjen. Egenskapene som ligger under panseret vil sammen med den superlette Graphene trekjernen gi deg en ski som du har det gøy på fra morgen til kveld! En vinner for norske forhold!

Binding:
Head Joy 11 alpinbinding er designet spesielt til å matche Head sitt Super Light Rail-system. Bindingen er utviklet for kvinnelige kjørere, og gir god kontroll og stabilitet. En utmerket binding for deg som vil ha lange, morsomme dager i bakken.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!