V-Shape V2 alpinski m/ binding
V-Shape V2 alpinski
SX 10 - 78 mm alpinbinding
For å finne en optimal ski for din høyde og vekt kan våre skieksperter være nødt til å endre skilengde på skiene du har valgt. Ønsker du at vi velger det paret som passer din høyde og vekt best, selv om dette kan innebære små endringer på skiens lengde?
Les mer om skilengde
Skal vi montere bindingen for deg?

* Obligatoriske felter

HEAD
V-Shape V2 alpinski m/ binding

  • - Superallsidig og lettkjørt carvingski
  • - Perfekt ski for norske forhold
  • - Utmerket valg for nybegynnere
  • - Sikker og lett alpinbinding
Pakkepris:

1.999 ,-

FØRPRIS 2.499 ,-

HEAD
V-Shape V2 alpinski m/ binding

  • - Superallsidig og lettkjørt carvingski
  • - Perfekt ski for norske forhold
  • - Utmerket valg for nybegynnere
  • - Sikker og lett alpinbinding

Ski:
V-Shape er en helt ny serie fra Head som virkelig bringer noe nytt til markedet! Takket være en helt ny konstruksjon (LYT tech) er vekten på skiene redusert med hele 25% uten at det har gått på bekostning av kjøreegenskapene. Kjernen som bygget opp av bl.a. Graphene og en lett Karuba trekjerne gir en utrolig responsiv og stabil ski. Skien er lettkjørt og tilgivelig, men vil likevel være en trygg venn når underlaget er isete og blir mer krevende. Dette, kombinert med en midje på 70 mm og en Allride Rocker i tuppen gir deg en drømmeski for norske forhold! Skien vil være utrolig god på morgenene når bakken er nyprepparert, men også på slutten av dagen når det kan være oppkjørt og et mer rotete underlag. V2 er en kjempefin ski for nybegynnere og lett viderekommende som ønsker en lettkjørt og responsiv carvingski.

Binding:
SX 10 er en alpinbinding utviklet spesielt for å være lett, uten at det går på kompromiss med sikkerheten. Beregnet på personer fra 31 kg og oppover, og med DIN-skala fra 3-10, har bindingen et stort bruksområde. DIN indikerer hvor mye motstand bindingen kan utsettes for før den løser ut støvelen, beregnet ut fra kroppsvekt, kjørestil, skienes lengde og støvlenes kvalitet og størrelse. Denne bindingen er et godt valg når både sikkerhet og lav vekt er viktig.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!