Supershape i.Magnum SW alpinski m/ binding
Supershape I.Magnum alpinski
PRD 12 GW 85 mm alpinbinding
Montering Alpint u/støvel

* Obligatoriske felter

HEAD
Supershape i.Magnum SW alpinski m/ binding

Pakkepris:

5.499 ,-

FØRPRIS 6.999 ,-

HEAD
HEAD Supershape i.Magnum SW alpinski m/ binding

Ski:
Verdens mest solgte ski! Supershape-serien til Head er så rått det blir før du går over til racing, og Magnum-modellen er den mest allsidige av de alle! Med en Worldcup Sandwich konstruksjon får du en utrolig responsiv og fartsstabil ski som sitter klistret på underlaget. Med KERS-teknologi hentet fra racingskiene vil skien skyte fart ut av svingen, og du vil her ha en ski som innbyr til raske avgjørelser og aktiv kjøring. Men selv om dette er en ski laget for gode alpinister, vil den også være en god venn på dagene hvor du kun ønsker å cruise rundt i annlegget. Med en midtbredde på 72mm kombinert med en allsidig sidecut med Speed Rocker i tuppen vil du bli overrasket over hvor morsom, lettkjørt og allsidig denne skien er. Så hvis du er en alpinist som ønsker en ski for å racecarve på morgenen, sette fart i henget, men likevel ha en god venn når lårene er slitne og bakken oppkjørt: Look no further!

Binding:
Head PRD 12 er en allsidig binding som passer de fleste alpinstøvler. Den har elastisk utløsermekanisme, som fungerer godt både i og utenfor løypene. Bindingen har stor kraftoverføring og hindrer at skien løser ut når du ikke vil det. Den er ikke kompatibel med topptursstøvler.

Farge: Head Magnum Green

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!