Varenr.
5101117

FISCHER
Twin Skin Aero IFP felleskipakke

3.999 ,-

Twin Skin Aero IFP felleskipakke
  • Langrennspakke med felleski
  • Ski med todelt fell og midtrann
  • Fischers Control Step-in binding
  • Varm og god Alpina TCL støvel
  • Vannbestandig og stabil støvel
Twin Skin Aero felleski
Control Step-In langrennsbinding
TCL skisko klassisk
For å tilpasse bindingen til deg, trenger vi noe ekstra informasjon:
Våre skieksperter kan sørge for at du får riktige ski for din høyde og vekt. Skal vi velge paret som passer best for deg?

* Obligatoriske felter

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk

Ski: Fischers Twin Skin Aero IFP er en allsidig langrennsski som ble testvinner i Dagbladet i 2017. Skien har en todelt fell og midtrann, som sammen med et finjustert spenn, gjør at du får ypperlig gli og feste. Fungerer godt i allslags vær, og er en trygg følgesvenn til herlige dager i fjellheimen. Binding: Fischers Control Step-in er en suveren langrennsbinding. Den har lav vekt og step-in-funksjon, som gjør at du enkelt kan klikke på deg skien, uten å måtte bøye deg . Det er også lagt opp til at du skal kunne justere bindingen med hansker på. Støvel: Alpina TCL er en klassisk langrennsko som er godt egnet til lange skiturer og turrenn. Svært komfortabel sko med god ankelstøtte og såle som isolerer godt mot underlaget. Flate lisser for god tilpasning. Thinsulate isolasjon holder godt på varme og gjør skoen vannbestandig. Hælkappe i plast for god stabilitet. God og varm skisko som passer alle som går mye på ski.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!