Varenr.
5102285

MADSHUS
Panorame M62 Intelliskin fjellskipakke m/Alfa Rondane skistøvel

4.799 ,-

Panorame M62 Intelliskin fjellskipakke m/Alfa Rondane skistøvel
  • Fjellskipakke med innebygd felle
  • Stålkanter for godt grep og kontroll
  • Perfekt for kjøring utenfor løyper
  • Rottefella BC med step-in-and-out
  • Varm og solid Alfa Rondane støvel
Panorama M62 Intelligrip Transition Fjellski
BC Auto fjellskibinding
Rondane Core fjellskisko dame
For å tilpasse bindingen til deg, trenger vi noe ekstra informasjon:
Våre skieksperter kan sørge for at du får riktige ski for din høyde og vekt. Skal vi velge paret som passer best for deg?

* Obligatoriske felter

Pga. vekt må denne varen hentes i butikk
Ski: Panorame M62 Intelliskin er en herlig fjellski. 62 modellen er den bredeste skien i Panorama-serien til Madshus. Den er designet for å takle midlere vær, der en smalere ski ville sunket igjennom snøen. Med hele stålkanter på siden, får du overlegent kantgrep og kontroll. Intelliskin er et innebygd fellesystem som gir en glidende overgang mellom gliflaten og fellen. Det forhindrer lugging og icing og egner seg strålende for kjøring utenfor løypene. Binding: Rottefella Back Country Auto er en strålende binding på tur i villmarken, der snøforhold og terreng kan variere sterkt. Bindingen er solid og støtter foten godt, både i og utenfor løypene. Har step-in-and-out mekanisme, som gjør at den enkelt kan tas av og på. Støvel: Alfa Rondane er en varm og behagelig fjellskisko med egen damelest. Passer til lange turer i fjellet, der du veksler mellom å gå i og utenfor løypene. Den er foret med kvalitetsfleece og har en varmeisolerende mellomsåle. En anatomisk innleggssåle gir økt komfort når du går. Tuppen er forsterket for å beskytte mot slitasje fra skårekanter.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!