FJÄLLRÄVEN
Kånken 16 liter ryggsekk

SKU: 700745

  • - Populær ryggsekk i svært slitesterk vinyl
  • - Lomme med sitteunderlag i ryggen
  • - Navn og adresselapp på innsiden av sekken
  • - Perfekt til skole, arbeid og tur
  • - Innvevd refleks i Fjällräven-logoen
  • - Praktisk bæresystem
Fjällräven Kånken er en praktisk og enkel sekk fra Fjällräven. Med et stort hovedrom er det lett å komme til. Sekken har håndtak på toppen og enkle skulderremmer.

Kånken ble designet for å unngå ryggproblemer hos svenske skolebarn på 1970-tallet, og har siden den gang vært en super populær og ikonisk ryggsekk for både barn og voksne. Kånken har et tidløs og funksjonelt design med store glidelåsåpning som gir enkel tilgang til sekkens innhold. I ryggen på sekken er det en skumpute som hindrer gjenstander fra å presse på ryggtavla, som også kan brukes ute på tur som sitteunderlag. Sekken kan brukes både som ryggsekk og bæreveske og har en liten ytterlomme med glidelås og den klassiske fjällräven logoen i relfeksmateriale på forsiden. Kånken er en super sekk for tur, fritid og skole, og har plass til minimum to A4-permer, samt penner og annet tilbehør i ytterlommen. Kånken er laget av det svært slitesterke og vannavstøtende materialet Vinylon F som gjør at denne sekken tåler røff bruk over tid. To flate sidelommer er perfekte for bæring av vannflaske, termos eller paraply.

Spesifikasjoner:
Materiale: 100% Vinylon F, vinylal
Høyde: 38 cm
Bredde: 27 cm
Dybde: 13 cm
Volum: 16 liter
Vekt: 300 gram

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!