Kånken 17" pc-sekk 20 liter
Kånken 17" pc-sekk 20 liter

Fjällräven
Kånken 17" pc-sekk 20 liter

SKU: 718882

  • - Populær ryggsekk i svært slitesterk vinyl
  • - Laptoplomme for pcer opp til 17"
  • - Navn og adresselapp på innsiden av sekken
  • - Perfekt til skole og arbeid
1.199 ,-
Den klassiske, tidløse Kånken-sekken til Fjällräven - her som dataveske. Pc-sekken har plass til en bærbar PC opptil 17", og har egen pc-lomme i ryggen. Lommen er polstret for god beskyttelse. Ryggsekken har i tillegg en sidelomme og en lomme med glidelås foran. Glidelåsen åpner hele hovedrommet. Polstrede skulderremmer og bærehåndtak på toppen.

Kånken ble designet for å unngå ryggproblemer hos svenske skolebarn på 1970-tallet, og har siden den gang vært en super populær og ikonisk ryggsekk for både barn og voksne. Kånken har et tidløs og funksjonelt design med store glidelåsåpning som gir enkel tilgang til sekkens innhold. I ryggen på sekken er det en skumpute som hindrer gjenstander fra å presse på ryggtavla, som også kan brukes ute på tur som sitteunderlag. Sekken kan brukes både som ryggsekk og bæreveske og har en liten ytterlomme med glidelås og den klassiske fjällräven logoen i relfeksmateriale på forsiden. Kånken er en super sekk for tur, fritid og skole, og har plass til minimum to A4-permer, samt penner og annet tilbehør i ytterlommen. Kånken er laget av det svært slitesterke og vannavstøtende materialet Vinylon F som gjør at denne sekken tåler røff bruk over tid. To flate sidelommer er perfekte for bæring av vannflaske, termos eller paraply.

Spesifikasjoner:
Materiale: 100% Vinylon F, vinylal
Høyde: 42 cm
Bredde: 30 cm
Dybde: 18 cm
Volum: 20 liter
Vekt: 500 gram
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!