Betalingsalternativer

KORTBETALING

Nettbutikken bruker PayEx som betalingsformidler. PayEx er en sikker og stabil betalingsløsning. Vi bruker sikkerhetsstandard 3D Secure, SSL, Verified by Visa, MasterCard Secure Code. Betalingssidene er kryptert og sikret, slik at ingen kan se din kortinformasjon. Gyldig betalingskort i nettbutikken er Visa og MasterCard.

FAKTURA

Kjøp nå – betal etter levering
Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Et fakturagebyr på 29 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 64,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

KONTO

Delbetale fra 95 kr pr måned!
Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

Les mer om Klarna konto

Bank ID

BankID-app er for deg som vil bruke BankID fra en iPhone, iPod touch eller iPad. Du laster ned appen en gang. Deretter vil appen starte av seg selv på alle nettsteder som har klargjort for bruk av BankID-app.

BankID-app er en sikkerhetsapp. Den gjør at du kan logge deg på i nettbank eller annet nettsted fra en iPhone eller iPad når disse nettstedene er klargjort for bruk av BankID-app. I selve BankID-appen som du laster ned, kan du ikke gjøre så mye ut over å velge språk, hente informasjon og se sikkerhetssertifikatet ditt.

Pålogging via BankID-app foregår på nesten samme måte som fra en PC; gå til nettbanken eller nettstedet og tast inn fødselsnummer, engangskode fra kodeenheten og ditt personlige BankID-passord.

Last ned BankID-applikasjonen for iPhone og iPad her

BankID på mobil
En annen mulighet for pålogging fra nettbrett og smarttelefoner, er å bestille BankID på mobil. Over 100.000 kunder bruker dette, og kan logge på uten kodeenheten og uten at det kreves Java. De fleste banker og operatører tilbyr BankID på mobil.

Se listen over banker og operatører her

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!